9.03.2010

Pornodan Farksiz Rekortmen Dizi "Spartacus" CNBC-e'de.



Gösterildiği ülkelerde, erotik sahneleri nedeniyle yasaklanan Spartacus, Türkiye'de gösterime giriyor.

TOPLU SEKS AYİNLERİ


Toplu seks ayinleri nedeniyle son olarak Amerika'da, Hollanda'da ve İngiltere'de bazı bölümleri makaslanan 'Spartacus', 15 Eylül Çarşamba günü e2’de başlayacak.



HANGİ KANALDA BAŞLAYACAK ?

19 Eylül Pazar günü ise CNBC-e’de yayına girecek olan dizinin sansürsüz bölümleri, ABD'de yayınlanmasının hemen ardından Türkiye'de de alt yazılı olarak internet sitelerinde yayınlanmış ve tıklanma rekorları kırmıştı. İyi bir izleyici kitlesine sahip olan dizinin erotik sahneleriyle ilgili olarak yayıncı kuruluşlarının ne yapacağı ise şimdiden merak konusu oldu bile!



DİZİNİN KONUSU  . .
Dizinin konusu ise şöyle: Trakyalı bir asker olan Spartacus baskı altında kaldıkları Roma Cumhuriyeti ile birlikte Getaelar’a karşı savaşmak için Roma ordusuna katılır.



Doğuya doğru geri çekilen Getae ordusunu takip etmek yerine Karadeniz’e doğru yönelmelerinin emrini veren Gaius Claudius Glaber’a karşı çıkan Spartacus köyüne geri döner.



Geri döndüğünde köyünün yerle bir olduğunu görür. Karısının saldırılara dayanabildiğini ve yaşadığını öğrenir.



Geceyi çadırda geçiren ikiliyi sabah Roma Ordusu bulur. Emirlerine uymadığı gerekçesiyle Spartacus’u cezalandırmak isteyen Glaber, onu köle olarak alır, karısını da Suriyeli bir tüccara satar. Halka eğlence olsun diye birçok gladyatör karşısında arenaya çıkarılır.



Askerlerin amacı onun öldürülüşünü bir eğlenceye dönüştürmektir fakat sonunda ayakta kalan Spartacus olur. Spartacus daha sonra Ludus- Batiatus’un gladyatör okuluna girer ve karısını bulmak için gladyatör olarak savaşmaya başlar.



Kanlı arenalarda sevdiği kadını tekrar bulabilmek uğruna savaşan, ölmek isterken yaşamak zorunda kalan ve küllerinden yeniden doğan Spartacus televizyonu fethetmeye hazırlanıyor.







Bursevi Yönetici

Marmara Üniversitesi - İşletme bölümü sonrasında sigortacılık sektörüne adım attı. Sektörün önde gelen brokerlık şirketlerinden birinde uzman sigortacı. Öğrendiğini ve bildiğini paylaşmayı seviyor. Hay Aksi adına sevdiği, çalıştığı her alanda içerik üretiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

HayAksi Yorum Bölümüne Hoşgeldiniz . .

Yazılar hakkındaki yorum ve eleştirilerinizi buradan yapabilirsiniz . .

Yorum Yaparken;

Küfürlü, argo, seviyesiz, aşağılayıcı yorumlarda bulunmayınız . .

Aksi durumunda biliniz ki yorumunuz yayınlanmayacaktır . .