6.07.2009

Counter Strike - Kopma Garanti xD




Counter Strike bağımlılığı filmlere de konu oldu . .

Son olarak Destere Filmi'nin ilerleyen sahnelerinde Şamil Kafkas'ın sergilediği Gavur Hayri tiplemesi filmde en büyük alkışı alan kısımlardan biri olarak hafızlarada yer edindi... Şahsen izlerken defalarca krize girdiğimi söylemeden edemem. :) Hatta o kadar çok güldüm ki defalarca izlemekten de kendimi alamadım . .

Buyrun . . .





Bursevi Yönetici

Marmara Üniversitesi - İşletme bölümü sonrasında sigortacılık sektörüne adım attı. Sektörün önde gelen brokerlık şirketlerinden birinde uzman sigortacı. Öğrendiğini ve bildiğini paylaşmayı seviyor. Hay Aksi adına sevdiği, çalıştığı her alanda içerik üretiyor.

4 yorum:

  1. Şivenin mizaha ne kadar etki ettiği aşikâr .)

    bunu daha yeni çaktı bizim sinemacılar

    YanıtlaSil
  2. Ata Demirer Tek Kişilik Dev Kadro'da bunun ilk sinyallerini vermişti zaten . . Orada kullandığı Ege ağzı olsun Trakya ağzı olsun izleyiciyi kahkahalara boğuyordu . .

    Ata Demirer son çektiği Eyvah Eyvah filminde de gerçekten bunu çok iyi başarmış . . Film yaklaşık 100-110 dk. sürüyor, bu süre zarfı içerisinde gülmediğiniz bir an yok
    :=)

    Tabii kendi oyunculuklarını da bir tarafa atamayız . . Demet Akbağ'ında bu filmde yeri büyük . .

    Velakin Bünyamin senin dediğin gibi bu ağız ve şiveye dayalı filmler yapımcıların dikkatini çekmeye başladı . .

    Benim görüşüm odur ki böyle ilerledikçe Türk Sineması daha da gelişecek fakat yurt dışına açıldığında sorunlar yaşayabilir :)

    Zira bizim esnek dilimize karşılık gelen bir kelimeyi çoğu dilde karşılayan kelimeler bulunamıyor :D

    YanıtlaSil
  3. Yurt içinde başarılı olsun da gerisini boşver... Kompleks yapmaya gerek yok .) Bu arada senin yazılarda alakasız yerlerde niye MUTLU ve SEVİNÇLİ yazıyor?

    YanıtlaSil
  4. İsterim ki bir Hollywood kadar başarılı yapımlar olsun, bu yüzden daha da ince düşünüp güzel filmler çıkarmalıyız . .

    - - - - - - -- - - - - -- - - -

    Bu arada blogda mesajlarda smiley eklentisi kullanıyorum . . Sanırım ie,chrome falan kullanıyorsun o yüzden sana muTLu sevinçli şeklinde görünüyor . . Sanırım bu eklentiyi Mozilla Firefox'a göre uyarlamışlar . . Çünkü ben de gülücük ifadeleri şeklinde görülüyor . . :)

    YanıtlaSil

HayAksi Yorum Bölümüne Hoşgeldiniz . .

Yazılar hakkındaki yorum ve eleştirilerinizi buradan yapabilirsiniz . .

Yorum Yaparken;

Küfürlü, argo, seviyesiz, aşağılayıcı yorumlarda bulunmayınız . .

Aksi durumunda biliniz ki yorumunuz yayınlanmayacaktır . .