5.04.2010

PMYO Ön Başvurusu Yaparken Girişte Başvuru listesinde kaydınız yok ya da parolanız hatalı! Hatası Alanlar


Ön kaydını tamamlayanlar sağ üst köşede giriş kısmına tıkladıklarında "Başvuru listesinde kaydınız yok ya da parolanız hatalı! " şeklinde bir hata ile karşılacaktır..
Kesinlikle korkmanıza gerek yok..
Bu sistem yöneticileri için kullanılan panel girişidir.
İçiniz rahat olsun..


Başarılar dilerim..

ygs, Pmyo ön kayıt hatasi,Başvuru listesinde kaydınız yok ya da parolanız hatalı! hatasi,Başvuru listesinde kaydınız yok ya da parolanız hatalı! hatasi alanlar,,Başvuru listesinde kaydınız yok ya da parolanız hatalı! ne yapmam lazım,Başvuru listesinde kaydınız yok ya da parolanız hatalı! ne yapabilirim,,2010 pmyo ön başvurusunda Başvuru listesinde kaydınız yok ya da parolanız hatalı!, 2010 pmyo ön kayıt Başvuru listesinde kaydınız yok ya da parolanız hatalı!,PMYO Giriş hatasi, Başvuru listesinde kaydınız yok ya da parolanız hatalı!,Başvuru listesinde kaydınız yok ya da parolanız hatalı!,2010 pmyo giriş hatasi alanlar,,Başvuru listesinde kaydınız yok ya da parolanız hatalı! hatasi alanlar,Başvuru listesinde kaydınız yok ya da parolanız hatalı! ön kayit hatasi alanlar,,Başvuru listesinde kaydınız yok ya da parolanız hatalı! başvuru hatasi alanlar

Bursevi Yönetici

Marmara Üniversitesi - İşletme bölümü sonrasında sigortacılık sektörüne adım attı. Sektörün önde gelen brokerlık şirketlerinden birinde uzman sigortacı. Öğrendiğini ve bildiğini paylaşmayı seviyor. Hay Aksi adına sevdiği, çalıştığı her alanda içerik üretiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

HayAksi Yorum Bölümüne Hoşgeldiniz . .

Yazılar hakkındaki yorum ve eleştirilerinizi buradan yapabilirsiniz . .

Yorum Yaparken;

Küfürlü, argo, seviyesiz, aşağılayıcı yorumlarda bulunmayınız . .

Aksi durumunda biliniz ki yorumunuz yayınlanmayacaktır . .