9.03.2010

PAOK'un Web Sitesi Çökertildi. Fener'in İntikami Aci Oldu . .


Sarı-Lacivertliler, futbolcularına dansöz kıyafeti giydiren PAOK'un sitesine öyle bir şey yaptı ki . .

Fenerbahçe ile dalga geçen PAOK taraftarının sitesi çökertildi.

Geçtiğimiz günlerde UEFA Avrupa Ligi elemelerinde Fenerbahçe’nin rakibi Yunan PAOK takımıydı. Karşılaşmada 1-1 lik beraberlikle Fenerbahçe elendi, PAOK ise grupta kalmayı başarmıştı.

Aynı gece PAOK’lu taraftarlar ülkelerine dönerken, Türk Polisine taş atmış, Fenerbahçe bayraklarını ezmiş ve basın mensuplarına saldırmıştı. Henüz bu olaylar yatışmadan, taraftarlar web sitelerinde de galibiyetin verdiği şaşkınlıkla Ayasofya’ya haç dikilmiş bir animasyon yayınladılar.

PAOK'lu taraftarların web sitelerinde yer alan animasyon Türklerin ve müslümanların tepkisine neden oldu. Animasyonda, Ayasofya’ya haç dikilmiş ardından da 4 minare teker teker yıkılıyordu.
Yunanlı taraftarlar son olarak Fenerbahçeli futbolculara dansöz kıyafeti giydirip açılış sayfasına koyunca işler iyice çığrından çıktı.

TOKAT GİBİ CEVAP

Akıncılar adlı Hacker grubu bu gelişmelerden sonra paokmedia sitesini çökertti.
Bursevi Yönetici

Marmara Üniversitesi - İşletme bölümü sonrasında sigortacılık sektörüne adım attı. Sektörün önde gelen brokerlık şirketlerinden birinde uzman sigortacı. Öğrendiğini ve bildiğini paylaşmayı seviyor. Hay Aksi adına sevdiği, çalıştığı her alanda içerik üretiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

HayAksi Yorum Bölümüne Hoşgeldiniz . .

Yazılar hakkındaki yorum ve eleştirilerinizi buradan yapabilirsiniz . .

Yorum Yaparken;

Küfürlü, argo, seviyesiz, aşağılayıcı yorumlarda bulunmayınız . .

Aksi durumunda biliniz ki yorumunuz yayınlanmayacaktır . .