10.04.2010

Cinler Hangi Şekilde ve Nasıl Görünür ?




Cinlerin görünmesine herhangi bir virüs de sebep olabilir. Beynin herhangi bir hücresini tahrib ederek orda bir menfez açılır. O boyutlara girer ve görülür. İşte biz bunu halisünasyonlar diye nitelendiriyoruz. Bu olduğunda insan abuk subuk şeyler söyleyebilir, apayrı şeyler görebilir. Cinleri görme kabiliyeti olup ta cinlere karşı hassasiyeti olan o aleme tam bir aklı selim olarak girip bunları gören insanlar da vardır. Ama onlarla sohbet ettik, yemek yedik, istişare kurduk gibi şeyler olmasının mümkünatı yok. Cinler sizin yanınıza gelip oturmuyor, onları gördüğünüzde. Öyle iddia edenler var ise kesinlikle yalan söylüyordur. Çünkü Allah onların boyutu ile bizim boyutumuzu farklı kılmıştır. Bizler molekül yığınları, onlar ise ışın türündendirler. Işınların şuurlu halidirler. Belli bir hale gelerek beynen onların boyutuna girip onları görmemiz mümkündür.

Onlar da bizim boyutumuza geçmek suretiyle bizi görüyorlar. Bazıları diyor ki “cinler bizi her an görüyor.” Yok öyle birşey. Yalnıza bizim boyutumuza geldiklerinde bizleri görebilirler. Bizi her an görmeleri mümkün değildir. Nasıl normal hallerde biz onları görmüyorsak onlar da bizleri görmüyorlar. Anadolu’nun bazı kesinlerinde sübyan, mavi gözlü çocukların önüne bir su koyarlar ve birşeyler görmelerini sağlamaya çalışırlar. Gördüklerinde cin o suyun içinde değildir, sadece oraya bir yansıma vermektedir. Beyinle ilgili olaylardır. Ordaki şekil değişiyor dediği an değişmektedir. Çünkü emir oradan alınmaktadır. Onun beyninden diğerinin beynine bir kontrol mekanizması yerleşmiştir. Yani siz onu telkinsel bir şekilde izah etmektesiniz. Metafizik boyutta gerçekleşen görüntü değişimleri o çocuğun beyin hücreleriyle ilgilidir.
Hz. Peygamberimiz zamanında eşi Hazreti Aişe validemizin bir vakasını hatırlarsak bir yılanı öldürdüğünü ve rüya eliminde yüce bir mahkeme çıkarıldığınız söylemiştir. Beni sorguladılar diyr Hazreti Aişe validemiz.”Sen bir cinayet işledin.” deniyor ona. O da ne olduğunu soruyor. Diyorlar ki: Sen bir Müslüman cini öldürdün. O da diyor ki: Ben böyle birşey yapmadım. Dünyadayken sen uykuda değilken seni bir yılan şeklinde görmeye gelmişti. Yılanın içine girmişti. O Kur’an okurken seni gördü, dinledi. Sen de onu öldürdün diyorlar. Uyandıktan sonra Aişe validemiz Hazreti Muhammed‘e bunu izah eder. O da bir sadaka vermesini söyler.
Bursevi Yönetici

Marmara Üniversitesi - İşletme bölümü sonrasında sigortacılık sektörüne adım attı. Sektörün önde gelen brokerlık şirketlerinden birinde uzman sigortacı. Öğrendiğini ve bildiğini paylaşmayı seviyor. Hay Aksi adına sevdiği, çalıştığı her alanda içerik üretiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

HayAksi Yorum Bölümüne Hoşgeldiniz . .

Yazılar hakkındaki yorum ve eleştirilerinizi buradan yapabilirsiniz . .

Yorum Yaparken;

Küfürlü, argo, seviyesiz, aşağılayıcı yorumlarda bulunmayınız . .

Aksi durumunda biliniz ki yorumunuz yayınlanmayacaktır . .