6.10.2009

Google'un Kurucusu Vefat Etti






Ünlü arama motoru ve dünyanın vazgeçilmezi olan Google Emminin Kurucusu Rajeev Motwani Emmi hakkın rahmetine kavuşmuş . .

Google emminin kurucuları arasında yer alan ve akıl hocası olarak bilinen Rajeev Motwani, yüzme öğrenmek için can atıyordu ama ne yazık ki öğrenemeden ebediyete kavuşmuş...

Yoğun iş hayatından dolayı çoluk çocuğu bırakın kendine bile vakit ayıramayan Google Emminin kurucularından sayılan Rajeev Motwani Emmimizbir türlü yüzme dersini alacak fırsatı yakalayamadı.


Amerika'da Stanford Üniversitesi'nde profesör olan Rajeev Motwani geçen mübarek gün cuma akşamı evinde öğrencilerine parti verdi.Ne hazindirki sabah çocukları kontrol etmek için eve gelen bakıcı dadı hatun, bahçedeki yüzme havuzunda emmimizin cesediyle karşılaştı. Parti bittikten sonra hava almak için dışarı çıkan profesörün havuza düşerek boğulduğu sanılıyor.

HayAksi adına Google Emmiyi bize kazandıran şahs-ı muhteremlerden olan Rajeev Motwani Dayıya sonsuz teşekkür ediyorum . . Sevenlerine ve yakınlarına baş sağlığı diliyorum . .

Abi keşke yarıda bırakmasaydın :S
Bursevi Yönetici

Marmara Üniversitesi - İşletme bölümü sonrasında sigortacılık sektörüne adım attı. Sektörün önde gelen brokerlık şirketlerinden birinde uzman sigortacı. Öğrendiğini ve bildiğini paylaşmayı seviyor. Hay Aksi adına sevdiği, çalıştığı her alanda içerik üretiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

HayAksi Yorum Bölümüne Hoşgeldiniz . .

Yazılar hakkındaki yorum ve eleştirilerinizi buradan yapabilirsiniz . .

Yorum Yaparken;

Küfürlü, argo, seviyesiz, aşağılayıcı yorumlarda bulunmayınız . .

Aksi durumunda biliniz ki yorumunuz yayınlanmayacaktır . .