6.12.2009

Uçak Kazasından Kurtuldu,Araba Kazasıyla Çarpılmışa Döndü . .


Bildiğiniz üzere Atlas Okyanusu’na bir Air France uçağı düştüydü . . Neden düştü,nasıl düştü,kim düşürdü,niye düşürdü,neden düşürüldü bende bilmiyorum :=) Neyse İtalyan bir hanım ablamız havaalanına tam gidecekken aynanın karşısına son kez geçiyor . . Uçaktaki hostese, pilota hava atmak için makyajını kontrol ediyormuş . .Ne görsün makyajı akmış . .

Geçenlerde Brezilya’ya sefer yaparken hostes ablamız İtalyan hanım ablamızı makyajı ile olsun güzelliği ile olsun nispet yaparcasına çatlatmış. Bu da İtalyan ablamızın içine dert olmuş . . Ee kadın milleti,bir de İtalyan olunca ah ile vah ile makyajını düzeltmek için tekrar aynanın başına geçmiş.

İtalyan hanım ablamız hava atacağım diye saatin nasıl geçtiğini anlamamış . . Hemen bir taksi aramış ama bulamamış . . Yıllardır arabasına defalarca binmem deyip inat ettiği, hor görüp aşağıladığı masum taksici İsmail Emmi’nin Murat 131 nam-ı değer Hacı Muro’suna muhtaç kalmış . . İsmail Emmi başlarda bu çirkef karıyı arabama almam demişse de İtalyan Ablamız yalvar yakar arabaya binmeyi başarmış . . Havaalanına vardığında bir de ne görsün Air France uçağı kalkışa geçmiş . .

Edinilen bilgiye göre hanım ablamız uçağı kaçırıp shit, damn it (Kahretsin,lanet olsun :=)) diye diye kendini bitirmiş . . O kadar makyajın bu kadınların başına bir gün dert açacağını her daim söylemişimdir :=)Daha fazla dayanamayan İtalyan Ablamız ertesi güne uçak bileti bularak havaalanından İsmail Emmi’nin Hacı Muro’su ile evine dönüş yapmış . . Ertesi sabah tekrar havalimanına gelip Avusturya’ya uçmuş . . (Ne tesadüftür ki İsmail Emmi’de bu sırada Avusturya’ya dayı oğlunun yanına evi taşıyor..Taksicilikten para kazanamadığından yakınan İsmail Emmi emektar aracı olan Hacı Muro’yu Kurtlar Vadisi’ndeki Muro’ya satarak Avusturya’ya gidiş için yolluk parasını denkleştiriyor..Biraz da birikmişiyle bir tır alıp mutlu mesut geçineceğini hayal ediyordu . .)



Bu sırada geç saatlerde Avusturya’ya varan hanım ablamız akşam Samanyolu Haber’i açınca bir de ne görsün.. (Rio de Janeiro’da haberler çarpıtıldığından Samanyolu TV’yi ailecek izlediklerini belirtiyor xD ) Süslü hostesin de içinde bulunduğu Air France uçağı cumburlop Atlas’ı boylamış.. :(



Fortunatamente Ho aggirato a basso costo.. Dio, grande(Allah’a çok şükür, neyse ki ucuz atlattım .. Bu harika bir haber)diye sevinmiş gariban ama ne bilsin kaderinde uçak kazasında ölmek yerine karada İsmail Emmi’nin Tır'ının altında kalıpta öleceğini :S



Olaydan iki gün sonra alışverişe çıkan İtalyan Ablamızla pek muhterem eşi Rio de Janerio’dan Avusturya’ya yeni göç eden,yol iz bilmeyen,İsmail Emmi tırıyla karşı şeridi transit geçip bizim İtalyan Abla ile eşini altında metrelerce sürükleyip öldüğüne inandıktan sonra tırdan inip kontrol ettiğinde gördüğü tablo karşısında şok geçirip soluğu Avusturya 17. Asliye Ceza Mahkemesi’nde alıyor . .



İtalyan hanım ablamızın eceli geliyor ve olay yerinde vefat ediyor . . Pek muhterem eşi ise komada yaşam mücadelesi veriyor . .

HayAksi adına İtalyan ablamızın eşine,sevenlerine baş sağlığı ve acil şifalar diliyorum . .

(Çeviriler HayAksi' ekibine aittir . . Alıntı yapıpta kaynak belirtmeyenin ölümü Tır'ın altında 100 metre sürüklenip parçalarının her birinin birbirinden bağımsız bir şekilde aralarında en az 50 m. bulunacak şekilde parçalanması dileği ile . .)


SelametLe . .
Bursevi Yönetici

Marmara Üniversitesi - İşletme bölümü sonrasında sigortacılık sektörüne adım attı. Sektörün önde gelen brokerlık şirketlerinden birinde uzman sigortacı. Öğrendiğini ve bildiğini paylaşmayı seviyor. Hay Aksi adına sevdiği, çalıştığı her alanda içerik üretiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

HayAksi Yorum Bölümüne Hoşgeldiniz . .

Yazılar hakkındaki yorum ve eleştirilerinizi buradan yapabilirsiniz . .

Yorum Yaparken;

Küfürlü, argo, seviyesiz, aşağılayıcı yorumlarda bulunmayınız . .

Aksi durumunda biliniz ki yorumunuz yayınlanmayacaktır . .