6.12.2009

Hastane 'Daha Erken' Dedi, Otomobilde Doğurdu . .


İngiltere’yi bağıra çağıra ayağa kaldıran,doğum sancısı yüzünden 8 ay boyunca kimseyi uyutmayan,alt komşunun artık bu karının bağrışlarına dayanamıyorum diyerek kafasına sıkmasına,aynı şekilde üst komşularının evi terk etmesine vesile olan Rebecca Longley (20), iki kez gittiği hastaneden 'Doğumunuza henüz zaman var,çocuğunuzun fırlama olarak doğma ihtimali yüksek . . Ne zaman ne şekilde doğacağı belirsiz' denilerek evine gönderildi.

Eve döndükten 2 saat sonra sancım da sancım diyerek ortalığı velveleye veren Longley, ne idüğü belirsiz kişiler tarafında ağzına çorap tıkılarak, apar topar yola çıktı. Ancak hastaneye yetişemeyen çığırtkan ablamız erkek arkadaşının yardımıyla 8 ay boyunca bulunduğu apartmanı bir yana bırakın sokağı inletip,apartman ve sokak sahiplerinin şehri terk etmesine ve bazılarının ölümüne sebep olmasına rağmen otomobilde bir kız çocuğu dünyaya getirdi.. (Allah analı babalı büyütsün..)


Çocuğun adına HayAksi ya da Aksiye koyulursa kendim adıma çok bahtiyar olurum :=)

Longley’in bir sonraki çocuğunu Sahra Çölü’nde doğruması dileği ile . . :=)


Yazıyı kaynak belirtmeden çalanın kaynanasından başlayıp karısına kadar 7 nesil boyunca çocuklarını devlet dairesinde doğurmasını temenni ediyor . . Sıkıyorsa kaynak belirtmeden kopyalayın diyerek ceketimi de alıp gidiyorum . .
Bursevi Yönetici

Marmara Üniversitesi - İşletme bölümü sonrasında sigortacılık sektörüne adım attı. Sektörün önde gelen brokerlık şirketlerinden birinde uzman sigortacı. Öğrendiğini ve bildiğini paylaşmayı seviyor. Hay Aksi adına sevdiği, çalıştığı her alanda içerik üretiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

HayAksi Yorum Bölümüne Hoşgeldiniz . .

Yazılar hakkındaki yorum ve eleştirilerinizi buradan yapabilirsiniz . .

Yorum Yaparken;

Küfürlü, argo, seviyesiz, aşağılayıcı yorumlarda bulunmayınız . .

Aksi durumunda biliniz ki yorumunuz yayınlanmayacaktır . .