8.03.2016

PTT Sigorta Gercegi



Ziraat Sigorta furyasının ardından adından sıkça söz ettiren PTT Sigorta'nın zorunlu trafik sigortalarında uygun rakam çıkardığı çalkantısı kafalarda soru işareti oluştururken spekülatif açıklamalarda beraberinde geldi.

PTT bünyesinde kurulan PTT Sigorta aslında bizlere pekte yabancı olmayan bir nevi acente oluşumudur. PTT şubelerinde  anlaşmalı olarak çalıştığı Axa Sigorta, Mapfre Genel Sigorta, AIG Sigorta, Ankara Sigorta, HDI Sigorta, Groupama Sigorta, Generali Sigorta, Güneş Sigorta, Ray Sigorta, Unico Sigorta, Türk Nippon Sigorta gibi birçok şirketin aracılık hizmetini vermektedir. PTT Sigorta karşılaştırmalı fiyat teklifini sunarken bir nevi acente hizmeti vermektedir. Kısacası PTT Zorunlu Trafik Sigortası adında bir poliçeleri bulunmamaktadır.

Sosyal medyada belirtildiği algı üzerine, PTT Sigorta kendi primini kendisi belirleyen bir sigorta şirketi değildir.

Bursevi Yönetici

Marmara Üniversitesi - İşletme bölümü sonrasında sigortacılık sektörüne adım attı. Sektörün önde gelen brokerlık şirketlerinden birinde uzman sigortacı. Öğrendiğini ve bildiğini paylaşmayı seviyor. Hay Aksi adına sevdiği, çalıştığı her alanda içerik üretiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

HayAksi Yorum Bölümüne Hoşgeldiniz . .

Yazılar hakkındaki yorum ve eleştirilerinizi buradan yapabilirsiniz . .

Yorum Yaparken;

Küfürlü, argo, seviyesiz, aşağılayıcı yorumlarda bulunmayınız . .

Aksi durumunda biliniz ki yorumunuz yayınlanmayacaktır . .